subscribe
Professor de tecnologies i màrqueting

Curs d’exportació per a Pimes

Curs online complet d’exportació per Pimes

Curs online d'Exportació per Pimes

Curs online d’Exportació per Pimes

Estudia còmodament per Internet tot el que necessites saber i molt més sobre exportació per ta teva petita o mitjana empresa. Podràs connectar-te en l’horari que vulguis, i estudiar des de casa teva. Només et cal una connexió a Internet com ara un ADSL. El nostre professorat està compost per professors universitaris que dediquen almenys la meitat del seu temps al món de les empreses, i el seu contingut està molt enfocat a la pràctica de les Pimes. És un curs d’alta qualitat on, a diferència de la Universitat, hem pogut col·locar tot el temari sense haver-nos de preocupar de donar-lo en X hores. Per tant, és molt complet. El seu contingut és el d’un petit màster en exportació.

Objectiu

Què li fa falta per exportar a una Pime? Bàsicament coneixement dels mecanismes del comerç internacional. Aquesta és la pregunta que responem en aquest curs. Demostrarem que no necessitem grans recursos i que ho podem fer nosaltres mateixos amb una mica de preparació i d’hores de treball. Hi abordem temes com ara la recerca de mercats per Internet, com triar un bon mercat comprador a l’estranger, com negociar amb persones de diverses cultures, què és el màrqueting operatiu, estratègia i màrqueting estratègic, com fer màrqueting online a Internet, com fer una web internacionalitzada, com funciona la logística internacional i els Incoterms. com es fa un pla de negoci, com es calcula el punt d’equilibri, com buscar subvencions a l’exportació i com trobar fòrmules de finançament coherents i ètiques amb l’economia productiva. És en definitiva un petit màster en exportació pensat per petits empresaris on apareix tot el que busca i fins i tot el que encara no sap que ha de cercar) per poder sortir a vendre amb garanties i amb un plantejament ferm.

Temari

Fés clic aquí per veure el temari detallat.

Com matricular-te

  1. Per telèfon: trucant i donant les teves dades al 93-797.06.78, preguntant per Maria Rosa. Et donarem les dades per que puguis fer la transferència.
  2. On Line: Adquirint el curs per Internet i pagant amb la targeta de crèdit. La Maria Rosa reberà un missatge de correu electrònic amb les teves dades i es posarà en contacte amb tu per donar-te el teu nom d’usuari i la teva contrassenya per accedir al Campus Virtual.

Prova el curs abans de decidir-te

Pots veure el curs per dins per estar segur de que realment és el que vols. Prova el curs abans de decidir-te!  

Preguntes i respostes més freqüents

Quant de temps dura el curs?

El curs d’Exportació no té un temps fixat. Per la nostra experiència pensem que es pot fer entre tres i sis mesos, encara que pel ritme del treball i per circumstàncies familiars, molts estudiants l’acaben completant al cap d’un any. Som conscients de que si treballes al camp i tens un pic de feina per la collita, t’estaràs un mes o mes i mig sense accedir. Això no ens molesta. T’hi tornes a incorporar i continues, però si trigues més d’un any, t’ho hauràs de plantejar i fer un sprint. El professor t’ajudarà.

Per què és tan barat?

Som professors universitaris. La universitat fa masters amb els continguts que nosaltres impartim. Sabem que el preu d’un màster universitari està al voltant de 4.000 €. La major part del cost dels masters i postgraus universitaris va per cobrir dèficits de les facultats, per tases universitàries, per convenis d’utilització de nom de marca, per impressió de títols oficials, per personal i burocràcia administrativa de les escoles de postgrau, etc. i només una part molt petita (de la vora del 10%-15%) es reserva per pagar el professorat. Nosaltres fem una aposta per fer arribar el coneixement a tota la societat a preus molt populars. Nosaltres mateixos administrem els sistemes informàtics, per que és part de la nostra feina diària. No tenim cap despesa addicional (ni aigua, ni llum, ni local de lloguer) i confiem en que les matrícules baixes faran multiplicar el nombre d’alumnes que es podran permetre estudiar, de forma que cobrim perfectament les despeses.

Tindré un títol oficial?

No. Ara mateix el mercat laboral n’està plé de llicenciats amb dues carreres i tres màsters, i fins i tot els que tenen tants màsters, no els posen en el currículum, per que són rebutjats per les empreses per excés de nivell de coneixements.   En aquest escenari laboral, nosaltres et proporcionarem un certificat d’estudis en el que farem constar les assignatures que has donat satisfactòriament.   Té la mateixa validesa que un títol d’una acadèmia privada, i es pot fer constar en un currículum com un estudi addicional no reglat, com ara un curset… i resulta més útil que no pas un màster.

Quin és el temari ampliat?

Pots obtenir el llistat ampliat del temari, que ocupa uns 5 fulls, demenant-ho al formulari de contacte de la web: http://www.alfonsgonzalez.com/?page_id=427&lang=ca

I si tinc més preguntes?

Pots aclarir tots els teus dubtes trucant als elèfons de contacte o enviant un email des del formulari de contacte: http://www.alfonsgonzalez.com/?page_id=427&lang=es