subscribe
Professor de tecnologies i màrqueting

Ens en sortirem exportant!

El passat dijous 6 de Setembre va tenir lloc la presentació del llibre “Ens en sortirem exportant!” al Saló de Pedra de l’Ajuntament d’Argentona. La presentació va constar de 33 diapositives de Powerpoint amb una descripció força acurada del contingut del llibre, amb exemples i anècdotes.

Presentació Ens en Sortirem Exportant! d'Alfons González
Presentació Ens en Sortirem Exportant! d’Alfons González

La presentació va comptar amb la presència de Jordi Solé i Camardons, editor de Voliana Edicions, i Joan Torrents, president de l’Associació de Zones Franques Mundials(FEMOZA).

Després de la presentació, va tenir lloc un torn de precs i preguntes d’una extensió gairebé com la pròpia conferència, dins la qual el sr. Joan Torrents va tenir un protagonisme destacat al desgranar simpàtiques anècdotes sobre l’exportació viscudes de la pròpia experiència des de l’any 1964 fins ara.

L’Alfons González us en facilita un enllaç al Powerpoint de la presentació fent clic aquí: http://www.alfonsgonzalez.com/docs/ensensortirem.ppt

El dia 11 de Setembre el llibre va estar present a signatura d’exemplars i venda a la Fira d’Entitats, de l’Arc de Triomf, on vaig coincidir amb en Matthew Tree i en Joan-Lluís Lluis. Tots tres plegats érem tres escriptors amb passaports diferents (francès, anglès i espanyol) i una llengua comuna que encara no té estat propi.

Joan-Lluís Lluis, Matthew Tree i Alfons Gonzàlez
Joan-Lluís Lluis, Matthew Tree i Alfons Gonzàlez 11-Setembre-2012