subscribe
Professor de tecnologies i màrqueting

Materials gratuïts

 

Aquí tens un llistat de materials diversos com els que faig servir en els cursos. Aquest és l’estil dels materials que trobaràs en els cursos. Els he anant creant per complementar l’ensenyança a les meves classes i també per fomentar la innovació tècnica a les empreses.

Trobaràs des de documents de Word que t’explicaran com fer diverses tasques, fins a pel·lícules de vídeo passant per aplicacions informàtiques i continguts del meus llibres.

 • Google Analytics

  Google Analytics

  Com treballar bàsicament amb Google Analytics: 18 planes: Manual en castellà. Explica des de zero: com donar-se d’alta a Google Analytics, com obtenir estadístiques i gràfics basats en evolució de nombre d’usuaris, comportament dels usuaris, planes més llegides, procedència geogràfica dels usuaris, sistema operatiu dels seus ordinadors o dispositius, utilització de dispositius mòbils, i ens proporciona una valuosa informació per poder enir informació del segment al que estem accedint, i per poder diagnosticar i millorar la nostra plana web.

   

 

 • Cómo crear un sitio web gratis con Zymic

  Cómo crear un sitio web gratis con Zymic

  Com crear un lloc web gratuït amb Zymic: 130 Pàgines. Manual en català. Pensat per aquells alumnes que us plantegeu dedicar-vos al màrqueting digital, però no voleu invertir fins a saber si sereu capaços de crear un lloc web vosaltres sols. Aquest PDF us guiarà pas a pas, amb moltes fotos de pantalla sobre com construir-ne un a Zymic, un proveïdor d’allotjament gratuït. El vostre lloc no serà ràpid ni podrà enviar emails a tercers, però si podeu seguir el llibre, això vol dir que sereu capaços de fer-ne un de professional.

 

 

 

 • principios de analitica web

  Principios de analitica web

  Principis d’analítica web: 11 pàgines. Manual en castellà de moment. Pensat pels alumnes de màrqueting digital, però aplicable també a alumnes que estiguin fent un crèdit de síntesi a Batxillerat sobre com fer una web, cursos de comerç de FP (CFGM i CFGS). Incorpora un full de càlcul per generar gràfics comparatius.

   

   

   

   

 • Coordenadas geográficas con SQL Server

  Coordenadas geográficas con SQL Server

  Com fer servir coordenades geogràfiques amb SQL Server 2008 i versions posteriors: 28 planes en castellà. Pensat per pràctiques amb alumnes de l’assignatura de programació o de l’assignatura de bases de dades. Conté dues pràctiques detallades:

  • Rutes aèries i interseccions en vol entre rutes.
  • Càlcul de superfícies per una empresa de construcció de carreteres.