• Curso acerca de cómo programar macros con Microsoft Excel mediante lenguaje VBA (Visual Basic for Applications).

  • Què li fa falta per exportar a una Pime? Bàsicament coneixement dels mecanismes del comerç internacional. Aquesta és la pregunta que responem en aquest curs. Demostrarem que no necessitem grans recursos i que ho podem fer nosaltres mateixos amb una mica de preparació i d'hores de treball.

    Hi abordem temes com ara la recerca de mercats per Internet, com triar un bon mercat comprador a l'estranger, com negociar amb persones de diverses cultures, què és el màrqueting operatiu, estratègia i màrqueting estratègic, com fer màrqueting online a Internet, com fer una web internacionalitzada, com funciona la logística internacional i els Incoterms. com es fa un pla de negoci, com es calcula el punt d'equilibri, com buscar subvencions a l'exportació i com trobar fòrmules de finançament coherents i ètiques amb l'economia productiva.

    És en definitiva un petit màster en exportació pensat per petits empresaris on apareix tot el que busca i fins i tot el que encara no sap que ha de cercar) per poder sortir a vendre amb garanties i amb un plantejament ferm.

    Guest access: Exportació per petites i mitjanes empreses
  • Curso de CRM enfocado para técnicos de marketing. Objetivo: implantar con éxito un CRM y explotarlo a pleno rendimiento. Conocer de antemano los temas clave antes de escoger el CRM correcto, preparar la empresa a nivel informático y a nivel  de cultura de CRM (enfoque al cliente y marketing relacional). Plantear hipótesis de reorganización departamental BPR y utilizar satisfactoriamente redes sociales para apoyar al CRM. Aprenderemos tanto a conseguir un nivel alto de satisfacción del cliente como a abrir nuevos mercados internacionales con el CRM.